10.7.04

Sagen om de elektriske installationer har taget en ny drejning. Næppe har jeg opdaget den skjulte kommunikation mellem computer og køleskab før en endnu mere dyster og ildevarslende hændelse finder sted.
Under en tilsyneladende enkel og rutinemæssig operation med husets elforsyning satte elektrikeren de forkerte ledninger sammen og så snart strømmen blev slået til igen lød der et PUF som efterfulgtes af en forholdsvis kraftig røgudvikling i min computers kabinet. Senere undersøgelser viste at også videomaskinen havde fået ødelagt sin transformator og ifølge reparatøren "ikke var til at redde". Det er bemærkelsesværdigt, at ingen andre i bygningen lader til at have haft nogen uheld i forbindelse med denne fejltagelse.
Elektrikeren har et (hidtil) uplettet ry, siger han aldrig har gjort noget lignende og påstår efter sigende, at grunden til fejlen var at et af kablerne havde den forkerte farve.
Der er flere forskellige teorier med flere forskellige grader af tilsyneladende paranoia som tilbyder sig som forklaring på disse mistænkelige sammentræf. En er at huset selv og dets kredsløb har hævnet sig på computeren, fordi den afslørede noget, der skulle være forblevet en hemmelighed. Men den forklarer jo ikke hvordan elektrikeren tilfældigvis befandt sig her netop i denne uge. En anden er derfor, at der er større kræfter på spil, at nogen eller noget har sørget for at elektrikeren var der og for at ledningerne havde forkerte farver.
Jeg overlader dette til Bloggers arkiver fra en computer andetsteds fra - idet jeg iøvrigt netop har hørt, at Sydkoreas regering har besluttet at lukke Blogger ned. Af andre grunde naturligvis. Se Sillimans blog for mere.

Ingen kommentarer: