15.11.10

Susanne Staun tager ladegreb på sin salonriffel før hun stiger ind i bobslæden. På vej ned ser hun sig til stadighed omkring med sammenknebne øjne og plaffer forbitret løs på de tilskuere der forekommer hende at tilhøre indspiste kliker.

Christina Hagen, Olga Ravn, Ida Maria Hede, Marie Kudahl, Asta Olivia Nordenhof og Ina Munch Christensen har konstrueret en bobslæde arrangørerne kun kan betegne som obskøn. Den er dekoreret med graffittiagtige slogans ("Ned med heteronormativiteten!" o.lign.). Eftersom de er seks og slæden kun har plads til fire må to af dem hænge sammenkrøbne udenfor, en på hver side. Vi nægter at deltage i nogen form for konkurrence, skriver de i deres fælles manifest, vi nægter at blive reduceret til objekter i begærsøkonomien. Vi nægter at se os selv som feminister og fremfor alt at se os selv som ikke-feminister. Iøvrigt udgør vi ikke en gruppe.

Troels Kløvedal og Ib Michael har sat en ansøgning i avisen om to ekstra gaster til deres klassiske træbobslæde Fjeldgubben. Annoncen henvender sig primært til friske drenge og piger med lyst til en pause fra studierne og til at opleve verden set fra en bobslæde samt med tålmodighed til at høre på to gråhårede mænds endeløst langtrukne skrøner. Alt andet lige vil blondiner have fortrinsret.

Jørgen Leth har ikke nogen bobslæde. I stedet forestiller han sig en bobslæde og hvordan han sving efter sving styrer den uendeligt omhyggeligt i den perfekte kurve ned gennem banen. Efter seks timer glider den i superslow over målstregen og Leth springer ud af den, totalt udmattet men med adrenalinen pumpende i hele kroppen.

Jens Jacob Toftegaard skal til at stige ned i sin bobslæde da han kommer i tanke om en anekdote om Knud Romer han fortælle. Og en til. Og en til. Så fortæller han en anekdote fra sine studiedage sammen med Jan Sonnergaard. Og en om en unanvngiven men let genkendelig kvindelig teaterinstruktørs seksuelle fantasier. Pludselig er solen gået ned og alle er forsvundet.

Hans Edvard Nørregaard-Nielsen ser på sin bobslæde. Åh havde det dog bare været en kane, tænker han.

1 Comments:

Blogger Susanne skrev...

Ha ha!!!

21.40  

Send en kommentar

<< Home