28.1.10

Mere flueknepperi:

... Det giver en radikalt anden komposition, men hensigten er den samme. Det var den også hos den nyligt afdøde forfatter David Foster Wallace, hvis hovedværk er en roman med den sigende titel Infinity, uendelighed....

Øh, nej Carsten. Den hedder Infinite Jest, som også er en sigende titel, selv om det ikke helt lyder som bind fire i Ejersbos trilogi. Men hensigten er den samme. Sikkert. Hvad den så end er.

6 Comments:

Anonymous nexø skrev...

Ja, det er vildt. Skriv et læserbrev, Martin!

09.57  
Blogger Martin skrev...

Komon mand, lad mig nu beholde mine små idiosynkrasier for mig selv.

14.53  
Anonymous Erik skrev...

@nexø

næ, det er ikke særlig vildt, det er nærmest normen og derfor gad jeg først heller ikke, men da ingen andre (end Juul) gider, tænkte jeg at så må jeg jo alligevel hellere (for at fritage Juul for at skulle kompromittere en kollega)

21.33  
Blogger Martin skrev...

Men altså er der ingen der læser korrektur på den avis? Hvad laver redaktøren egentlig? Den ungarske komponist Ligetil? KOMON mand!

22.46  
Anonymous Erik skrev...

Jeg kan kun istemme: KOMON MAND!

LIGETIL! (sic!%-)

Det er uforståeligt, for det virker så ligetil.

Nå, spøg til side. Nej, de har ingen korrekturlæsning på inf. WA er den eneste avis der mener det er værd virkelig at kigge artiklerne efter i sømmene og WA koster jo altså også derefter.

NB-er det iøvrigt ubehageligt ikke at have sine små idiosynkrasier (helt) for sig selv?

23.25  
Blogger Peter Højrup skrev...

Jeg ryster på hovedet i kor med jer andre, men er det allermest himmelråbende ikke, at han kalder Ejersbo det størst talent i flere generationer (tilbage til Jensens generation, hvor han selvfølgelig ikke kan være med)? Åh, måske fortjener de bare hinanden de to, men kan vi andre ikke få lov til at være i fred?

17.11  

Send en kommentar

<< Home