30.4.06

Gud har givet migMange kan nok huske den søde spermtrold fra TV2, som først gjorde sin entre i 90’erne.Hvordan vil det være at arbejde som "digital" radiologisk spermtrold i en ikke så fjern fremtid? Hele dagen vel at mærke!
      Ja du læste rigtigt, den kære flade spermtrold har bevæget sig ind i en 3D verden. De analytiske briller skal pudses endnu mere end de blev på radio. Og er man spermtrold eller spermtræls. Tjek selv.
      BS Christiansen har i de senere år gjort den som spermtrold i diverse TV-programmer her i landet og kan derfor næsten sidestilles med Steven Seagal. Intet mindre end en 50 meter konstantvægt dybtdykkende fotomodel og spermtrold. Og så ser han utrolig godt ud, både i virkeligheden og som spermtrold.
      Den tidligere spermtrold er indlagt med leverkræft, men han klynger sig til håbet om, at lægerne kan redde ham. Der skulle vel ikke sidde en eller anden spermtrold derude i virtualiteten, der vidste om der fandtes et plugin til Firefox, der kan klare denne opgave?
      Stress er en uundgåelig følgesvend i jobbet som spermtrold. Nu er denne spermtrold på besøg hos Horisont, hvor Kim Bildsøe Lassen holder mikrofonen og pænt liner spørgsmålene op. Derfor kan partiernes lokale bestyrelser nemt blive fristet til at finde en kendt spermtrold, der kan sikre mandatet og trække stemmer hele vejen. Vi har jo ikke valgt Mogens, fordi han er en spermtrold.
      Til hverdag arbejder den 40-årige populære eks-spermtrold hos Jubii, hvor han er chef for "underholdningsafdelingen". Men bag den glade spermtrold er en mand, der er meget bevidst om, hvad han gør: - Gud har givet mig de evner, jeg har, og dem bruger jeg. Han ydede en stor indsats som spermtrold under afviklingen af satellit- transmisionerne. Det var så Jesper blev helt svimmel til sidst - godt holdt ved af "vores" spermtrold.
      Som TV 2 Sportens smilende spermtrold er Sisse vant til at have kameraets linse rettet mod sig. "Det med kameraet er ikke så slemt. Man vænner sig hurtigt til det. Man skal lige holde pause, når der skal skiftes bånd osv...."
      Det er i dag ganske udbredt at benytte ens fortid som spermtrold som trinbræt for en politisk karriere. Efter flere breve fra bekymrede læsere er min ide om Bertel Haarder som spermtrold på programmet 'Elevatorbluff' droppet.

2 Comments:

Anonymous jens jacob skrev...

jeg kan ikke lide du "disser" Steven Seagal - han er en stor kajeryster for Herren

19.10  
Blogger Martin skrev...

Hej Jens Jacob.
Jeg disser da ikke nogen...

21.22  

Send en kommentar

<< Home