29.9.05

Louise Frevert kaster op. Derefter kaster Louise Frevert op. Hun tørrer savlet bort fra læberne og spytter. Så kaster hun op igen. Så kaster hun op igen. Der er blod og klumper i hendes opkast. Hun brækker sig igen. Hun tørrer sig om munden. Hun hoster lidt slim op op spytter det ud. Så brækker Louise Frevert sig en gang til. Så begynder hun forfra.

UPDATE
I nattens mulm og mørke har DFs advokater tørret op efter Louise Frevert. De vil nu gennemgå materialet omhyggeligt og si det fra, som ville kunne bringe Louise Frevert i fedtefadet.

NY UPDATE
Denne historie udvikler sig med lynets hast! Nu har Politiken gjort hvad jeg ikke nåede: At dokumentere (dvs. kopiere) LFs modbydeligheder. Men dette er kun en af en række artikler, der forsvandt fra hendes website for en times tid siden.

SIDSTE UPDATE
Her er hele molevitten.

28.9.05

KINA-UPDATE

Da den kinesiske ambassade ikke svarede på mit brev, sendte jeg det en gang til, denne gang på engelsk. Der er stadig ikke nogen reaktion.
I mellemtiden kan jeg i avisen læse dette.

27.9.05

Puha. En anmeldelse, to bogreceptioner og et teaterstykke (eller hvad man nu skal kalde det) på en dag. Jeg er smadret. Godnat.

21.9.05

Jeg er rigtigt glad i dag, kisteglad og fro, lystig og munter, salig, ja, henrykt, begejstet, ellevild, himmelhenrykt endda, jublende og måske overstadig. Hvorfor? Fordi min forsvundne synonymordbog efter flere år gemt væk i en kasse er dukket frem igen, er kommet ud i det åbne, blevet bragt for dagens lys. Og i al den tid havde jeg mistænkt _ for at have stjålet den!

Og også fordi René og jeg måske har fået idéen til et interessant projekt, mere om det senere, hvis der bliver noget.

18.9.05

Our chief weapon is surprise ... surprise and fear ... fear and surprise ... our two weapons are fear and surprise ... and ruthless efficiency. Our three weapons are fear and surprise and ruthless efficiency and...

17.9.05

Hov! Lige der, for et kort øjeblik, troede jeg, at hvis jeg aldrig hører navnet "Peter Brixtofte" igen, ville jeg være en lykkelig mand.
Det passer nok ikke. Men prøv alligevel at overgive dig til den luksus, det er at forestille sig det.

15.9.05

RAPPORT FRA RIGSHOSPITALET

Her sker ingenting.
Ikke en bjælde.

14.9.05

Copyrightindustrien har endelig kastet sit onde øje på U B U W E B

13.9.05

Tolvte og (i hvert fald i denne omgang) sidste kapitel.
Et rystende tegn på, at man har tabt hovedet, er, når man tænker på en lille ting, som er svær at observere, og finder den hvid og tolker det til sin kærligheds fordel; et kort øjeblik senere opfatter man, at den i virkeligheden var sort, og man konkluderer igen, at det taler i ens kærligheds favør.

12.9.05

HURRA! Jeg er blevet udvalgt som testrejsende for DFDS SEAWAYS.

"Der er ikke meget her i livet, der er gratis, men [bla bla bla] vi vil give dig muligheden for at komme på et MiniCruise til Norge, helt gratis."

OK, der er en hage. Hvis jeg rejser alene, skal jeg dele kahyt med en eller anden fremmed. Hvis min kone, mand, kæreste, ven, veninde, kollega eller hele familien skal med koster det 598 + olietillæg.

Der er syv timers ophold i Oslo.
Kan man opleve noget spændende på syv timer (midt på dagen) i Oslo?

9.9.05

Gilliam i Jylland?

6.9.05

Ellevte kapitel.
Når først krystalliseringen er begyndt, finder man en udsøgt glæde i enhver ny skønhed, man opdager hos den, man elsker.
Men hvad er da skønheden? Det er en ny evne til at skænke Dem nydelse.

5.9.05

Tiende kapitel.
En storsindet mand overøser en ung ulykkelig pige med alle mulige udsøgte velgerninger; ingen kunne have flere gode egenskaber, og kærligheden burde fødes, men han bærer en ufiks hat, og hun ser ham stige til hest på en klodset måde; den unge pige bekender med et suk, at hun ikke kan gengælde den opmærksomhed, han bevidner hende.

4.9.05

KINA-UPDATE
Ikke så meget nyt at fortælle. Der er stadig intet svar fra ambassaden, men det er sikkert fordi de har meget travlt i øjeblikket med at fejre fyrreåret for befrielsen af Tibet.

3.9.05

Niende kapitel.
Jeg gør mig al mulig umage for at være tør.

2.9.05

KINA-UPDATE

Jeg sendte dette til ambassaden i København:

Til Hans Excellence Zhen Jianguo

Kære Hr. ambassadør,

Jeg håber, at De eller nogle af deres medarbejdere læser dansk. Hvis ikke skal jeg gerne forsøge at forklare mig på engelsk - jeg undskylder mange gange, at jeg ikke er i stand til at formulere min henvendelse på Deres modersmål.

Mit ærinde er dette:
Som så mange andre mennesker har jeg de seneste par år haft en hjemmeside på internettet.
Jeg har lige nu venner i Kina, som gerne ville følge med i de jævnlige opdateringer på siden, men det kan ikke lade sig gøre - angiveligt fordi myndighederne har spærret for adgangen til siden (som har adressen http://zonet.blogspot.com).
Min side har ingen politiske hensigter og har såvidt jeg ved ikke på noget tidspunkt bragt upassende endsige pornografisk materiale. Den er iøvrigt næsten udelukkende skrevet på dansk. Jeg forstår derfor ikke, hvorfor det ikke er muligt at læse den i Kina?
Måske kan De hjælpe mig?

Med venlig hilsen
Martin Larsen

Myndighederne har foreløbig valgt en ophøjet tavshed som svar.
Ottende kapitel
"... [E]ftersom man som forelsket ikke nyder andet end den illusion, man gør sig, kan billedet, hun gør sig i otteogtyveårsalderen, aldrig være så strålende og sublimt som det, der lå til grund for den første kærlighed, da hun var seksten, og den anden kærlighed forekommer altid som værende af lavere værdi.”

1.9.05

Jeg fik fat i den ældgamle danske oversættelse af Bouvard & Pecuchet og læste et par kapitler i hver ende af den. Desværre var den slet ikke så morsom eller skarp som jeg havde regnet med. Det hjalp ikke, at den var sat med gamle gotiske bogstaver (så man ikke kunne se om der stod fin pige eller sin pige), og at sproget selvfølgelig var dansk, som man skrev det for 125 år siden (de havde ikke "rejst sig", de "vare opstandne" eller noget i den retning).

+
Kapitel otte er det længste er det længste af dem, jeg har tænkt mig at oversætte, så det er ikke færdigt endnu.

+
Note til selv: Hold op med at læse bøger og gå ned ad trapper på samme tid.